Sæson 2007-2008 (Dragør)

Dragør: Cyprian Asamoah, Carsten Egeholt, Sam Oddsheden, Kasper Weinrich Schübeler, Hampus Söderlund og Thomas Ring Petersen.
I den danske Elitedivision sluttede jeg sammen med Dragør på 6. pladsen i grundspillet. Vi blev valgt af OB i kvartfinalen, som vi tabte efter stor dramatik efter to gange 5-4 til OB. Svenske Cyprian Asamoah blev diskvalificeret i den anden kamp, da han og jeg spillede den afgørende double ved stillingen 4-4 (se facts på de to kvartfinaler nederst).

Cyprian Asamoah:
Single-score i grundspillet: 13 sejre og 14 nederlag i første parkryds. Double-score i grundspillet: 1 sejr og 1 nederlag. Single-score i de to kvartfinalekampe i 1. parkryds: 2 sejre og 2 nederlag. Double-score i de to kvartfinalekampe: 0 sejre og 2 nederlag.

Carsten Egeholt: Single-score i grundspillet: 5 sejre og 11 nederlag i første parkryds samt 3 sejre og 5 nederlag i andet parkryds. Double-score i grundspillet: 1 sejr og 1 nederlag. Single-score i de to kvartfinalekampe i 2. parkryds: 3 sejre og 1 nederlag. Double-score i de to kvartfinalekampe: 0 sejre og 1 nederlag.

Sam Oddsheden: Single-score i grundspillet: 1 sejr og 7 nederlag i første parkryds samt 8 sejre og 5 nederlag i andet parkryds. Single-score i de to kvartfinalekampe i 1. parkryds: 1 sejr og 3 nederlag.

Hampus Söderlund: Single-score i grundspillet: 4 sejre og 3 nederlag i andet parkryds. Single-score i de to kvartfinalekampe i 2. parkryds: 1 sejr og 1 nederlag. Double-score i de to kvartfinalekampe: 0 sejre og 1 nederlag.

Kasper Weinrich Schübeler: Single-score i grundspillet: 1 sejr og 6 nederlag i andet parkryds. Single-score i de to kvartfinalekampe i 2. parkryds: 1 sejr og 1 nederlag.

Thomas Ring Petersen: Single-score i grundspillet: 0 sejre og 4 nederlag i første parkryds samt 0 sejre og 1 nederlag i andet parkryds.


Dragør 2007-2008. Fra venstre Sam Oddsheden, jeg selv, Kasper Weinrich Schübeler og Cyprian Asamoah.

I det fine selskab for første gang
Af Ejner Crone, formand for Dragør bordtennisklub
Lørdag den 14. april blev der skrevet historie i Dragør Bordtennis Klub, idet klubben i Hillerød kvalificerede sig til at spille i landets bedste række. Forhistorien er, at for fem år siden fik bestyrelsen en henvendelse fra Dragør Tennisklub, om vi ville være med i et projekt om en hal, som skulle huse tennisbaner, squash og bordtennis. Forslaget lød meget realistisk, så hvorfor ikke bruge potentialerne i Dragør Bordtennisklub til at starte et eliteprojekt, om at blive den første Amager klub i Elitedivisionen. Rejsen startede fra Østdanmarksserien, til vi nu står i Elitedivisionen, med fire oprykninger af fem mulige. Hallen har vi ikke, men heldigvis har vi fået fuld opbakning fra Hollænderhallen og deres bestyrelse, så vi nu kan debutere med vores første hjemmekampe i Hollænderhallen.
Nu er det op til jer at støtte op om holdet, så vi kan fastholde vores position, og måske spille med om Danmarksmesterskabet. Der er ikke meget, der skiller holdene i Elitedivisionen, så jeres støtte til hjemmekampene er vigtig. Vi ses til verdensklasseunderholdning i Hollænderhallen.

Sådan spilles der om DM-guldet
Elitedivisionen for herrer afvikles som en dobbeltturnering. Herefter spilles et slutspil, hvor nr. 1 og 2 fra grundspillet går direkte til semifinalen. Nr. 3-6 spiller kvartfinaler. Nr. 3 i grundspillet vælger om de vil møde nr. 5 eller nr. 6, mens nr. 4 i grundspillet spiller mod det hold, der ikke bliver valgt. De samlede vindere af kvartfinalerne kvalificerer sig til semifinalerne. I semifinalen vælger nr. 1 i grundspillet, hvem de vil møde af kvartfinalevinderne, mens nr. 2 i grundspillet spiller mod det hold, der ikke bliver valgt. De samlede vindere af semifinalerne mødes i finalen, mens taberne mødes i bronzekampen.
Kvartfinaler, semifinaler og finaler spilles bedst af tre kampe, mens der spilles én bronzekamp. I alle kampene i slutspillet vælger det bedst placerede hold i grundspillet, hvem der har hjemmebane i første og evt. tredje kamp. Ender de to første kampe med hver sin vinder spilles en tredje kamp.
Efter slutspillet uddeles guld- og sølvmedaljer til deltagerne i finalen og bronzemedaljer til vinderne af kampen om 3. pladsen.
Nr. 7 og 8 i grundspillet spiller et nedrykningsslutspil. Den samlede taber af disse kampe rykker ned i 1. division. Den samlede vinder møder det tabende hold af kredsvinderne i 1. division om én plads i næste sæsons elitedivision.
Nedrykningsspillet spilles bedst af tre kampe. Nr. 7 vælger hvem der har hjemmebane i første og evt. tredje kamp. Ender de to første kampe med hver sin vinder spilles en tredje kamp.

Dragør Bordtennisklub:
Dragør er startet i 1927 og er Danmarks ældste bordtennisklub.

Dragørs trup:

Cyprian Asamoah (Sverige)
Født: 15/2-83. Placering på DBTUs ratingliste pr. 7/2-08: Nr. 10. Bedste rangering på verdensranglisten: Nr. 168 i marts 2004. Højrehåndsspiller. 3. sæson i Dragør. Cyprian spiller også for Mölndals BTK i Sverige, hvor han bl.a. kommer til at møde holdkammerat Carsten Egeholt i 1. division västra.
Tidligere klubber: Eslövs AI, BTK Linné, Malmö FF, Halmstad.
Landsholdsdebut i Sverige: Europaliga (EM-kval.) den 21/10-2003 Sverige-Slovakiet.
Bedste resultater: Guld ved Nordeuropæiske mesterskaber i Villnius i 2002 med finalesejr på 4-3 mod Robert Svensson. Guld i Finlandia Open i Helsingfors i 2003 med finalesejr på 4-2 mod Pär Gerell. Otte single guld ved ungdoms-SM. Vandt EM i juniordouble sammen med Michael Maze i 1999 samt EM-bronze i single året før. Bedste rangering i Sverige: Nr. 12.
Kommentar: Cyprian har spillet to sæsoner i Dragør. Sidste år tabte han bare én kamp (til svenske Frederik Staerk) og året før tabte han ingen kampe! Efter sæsonens første kamp i Virum sagde ”Cyppe”: ”Vi kan gå til DM-finalen med Dragør”.
Motto: Det er sjovere at vinde end at tabe.
Single-score i grundspillet: 13 sejre og 14 nederlag i første parkryds.
Double-score i grundspillet: 1 sejr og 1 nederlag.

Carsten Egeholt
Født: 6/3-1965. Placering på DBTUs ratingliste pr. 7/2-08: Nr. 27. Første sæson i Dragør. Stilling: Redaktionschef og skrivende journalist på Gladsaxe Bladet. Antal senior-landskampe: 19.
Tidligere klubber: Gladsaxe, Kildeskoven, Brønderslev, Sporvejene, OB, Esbjerg + 10 sæsoner i Tyskland og tre i Sverige. Spiller i denne sæson også for Partille Pingis i den svenske 1. division västra.
Bedste resultater: Seks gange DM-bronze i herresingle senest i 2005, DM guld i herredouble 1985 med Michael Daugaard, DM guld i mixed double 2005 med Susanne Pedersen. Europamester i herredouble 2007 i Rotterdam for spillere over 40 år, samt bronzevinder i herresingle. Kvartfinalist i single ved VM for spillere over 40 år i Bremen i 2006. Lokalunionsmester i herre elite single i fire forskellige regioner, samt i herre elite double i fem forskellige regioner (dansk rekord).
Motto: Den, der bare følger i andres kølvand, kommer aldrig forrest. Det kræver nemlig mod til at gå nye veje og vilje til at overgå sig selv. Og energi til at kæmpe for sine idéer.
Single-score i grundspillet: 5 sejre og 11 nederlag i første parkryds samt 3 sejre og 5 nederlag i andet parkryds.
Double-score i grundspillet: 1 sejr og 1 nederlag.

Sam Oddsheden (Sverige)
Født: 28/8-85. Placering på DBTUs ratingliste pr. 7/2-08: Nr. 49. Højrehåndsspiller. Stilling: Smed på halvtid. 1. sæson i Dragør.
Tidligere klubber: IFK Lund, Malmø FF, BTK Kävlinge, VRI og OB.
Bedste resultater: Sam var forrige år rangeret som nr. 7 i Sverige for spillere under 21 år.
Kommentar: Sam er en hardhitter. Hans til tider chancebetonede spil kan volde selv de bedste problemer, hvis det vel og mærke kører for den lange svensker, der i denne sæson satser endnu mere på bordtennis end tidligere. Han træner 8-9 træningspas om ugen, og arbejder derfor kun på det der ligner halvtid i sin brors firma.
Motto: Det vigtigste er at gøre sit bedste.
Single-score i grundspillet: 1 sejr og 7 nederlag i første parkryds samt 8 sejre og 5 nederlag i andet parkryds.

Thomas Ring Petersen
Født: 17/2-80. Placering på DBTUs ratingliste pr. 7/2-08: Nr. 57. Højrehåndsspiller. Stilling: Lærerstuderende og musiker. Tidligere klub: Hørning.
Bedste resultater: DM sølv med Hørning i 2000 samt bronze med Hørning i 1998. EM guld for ungdoms hold 1996 i Paris.
Kommentar: Thomas er en af de få spillere, der har vundet over Michael Maze ved et senior-DM. Det skete i 1/8-finalen i 1997. Thomas tabte efterfølgende i kvartfinalen.
Motto: Hver dag skal være en oplevelse.
Single-score i grundspillet: 0 sejre og 4 nederlag i første parkryds samt 0 sejre og 1 nederlag i andet parkryds.

Kasper Weinrich Schübeler
Født: 28/12-82. Placering på DBTUs ratingliste pr. 7/2-08: Nr. 62. Højrehåndsspiller. Anden sæson i Dragør. Stilling: Bestyrer af G-star butik i København.
Tidligere klubber: Roskilde og Brønshøj.
Bedste resultater: Dansk Mester i drengedouble i 1997 med Jannick Rasmussen. Dansk Mester i herre junior double i år 2000 med Laurids Jørgensen. Nr. 2 i drenge top 12. Nr. 3 i junior top 12. Nr. 2 i U/21 top 12 samt tre DM sølvmedaljer for drenge og juniorhold med Brønshøj.
Kommentar: Kasper vandt i sæson 2006/07 ikke mindre end 30 af sine 33 kampe i 1. division.
Motto: Det er viljen til at ville, der opfostrer evnen til at kunne!
Single-score i grundspillet: 1 sejr og 6 nederlag i andet parkryds.

Hampus Söderlund (Sverige)
Født: 14/1-94. Placering på DBTUs ratingliste pr. 7/2-08: Nr. 69. Hampus bor i Borås, hvor han går på Idrætsskole og træner otte gange fra mandag til fredag. Han spiller også i den svenske klub Mariedal i Superettan (lige under Elitserien). Hampus er rangeret som nr. 2 i Europa i hans årgang.
Bedste resultater: Hampus vandt det uofficielle EM for årgang 1994 spillere i 2006. I 2007 var han med til at vinde bronze i holdturneringen ved EM, hvor han også vandt bronze i mixed double. Ved de svenske mesterskaber for ungdomsspillere har unge Hampus allerede vundet én guld, tre sølv og tre bronzemedaljer.
Bemærkninger: Hampus har allerede imponeret i sin første sæson i Dragør. Ikke mindst i de to holdkampe i december 2007, hvor han vandt tre kampe (over Henrik Elofsson, Claus Rasmussen og Claus Junge) og bare tabte til rutinerede Kim Høgsberg.
Single-score i grundspillet: 4 sejre og 3 nederlag i andet parkryds.

Sådan er det gået Dragør i grundspillet
Lørdag den 8. september 2007 kl. 14.00 i Virum-hallen
Virum/Sorgenfri-Dragør 4-5
Martin Bremer – Cyprian Asamoah, 1-3 (5-11, 6-11, 11-4, 10-12).
Daniel Engblom – Sam Oddsheden, 3-2 (7-11, 11-7, 11-8, 7-11, 11-6).
Henrik Vendelbo – Carsten Egeholt, 3-2 (11-4, 9-11, 6-11, 11-7, 11-7).
David Hindersson – Kasper Weinrich Schübeler, 3-0 (11-2, 11-6, 11-7).
Martin Bremer – Carsten Egeholt, 0-3 (11-13, 9-11, 2-11).
Henrik Vendelbo – Cyprian Asamoah, 2-3 (11-6, 9-11, 11-7, 14-16, 5-11).
Daniel Engblom – Kasper Weinrich Schübeler, 3-0 (11-9, 11-5, 12-10).
David Hindersson – Sam Oddsheden, 0-3 (7-11, 6-11, 6-11).
Vendelbo/Bremer – Asamoah/Egeholt, 1-3 (10-12 (10-6), 8-11, 11-6, 6-11).
(Asamoah overlevede fem matchbolde mod Vendelbo i 4. sæt.)

Søndag den 23. september 2007, kl. 14.00 i Frederiksborg Centret
Hillerød-Dragør 5-1
Wang Wen Jie – Cyprian Asamoah, 3-1 (11-6, 11-8, 5-11, 11-9).
Peter Greczula – Kasper Weinrich Schübeler, 3-1 (11-6, 5-11, 13-11, 11-7).
Ho Yu Huang – Carsten Egeholt, 3-0 (11-4, 11-2, 11-7).
Henrik Laxby – Sam Oddsheden, 1-3 (11-7, 5-11, 8-11, 5-11).
Wang Wen Jie – Carsten Egeholt, 3-1 (11-7, 7-11, 11-4, 11-8).
Ho Yu Houang – Cyprian Asamoah, 3-0 (11-6, 11-6, 13-11).

Lørdag den 6. oktober 2007 kl. 11.30 i Hollænderhallen
Dragør-Sisu/MBK 5-1
Cyprian Asamoah – Torben Rasmussen, 3-2 (17-15, 15-13, 8-11 (6-2), 12-14, 11-6).
Sam Oddsheden – Christopher Grymer, 3-1 (11-5, 9-11, 11-7, 11-3).
Carsten Egeholt – Flemming Sunn, 3-2 (11-3, 5-11, 12-10, 8-11, 11-9).
Kasper Weinrich Schübeler – Tobias Lau, 1-3 (5-11, 12-10, 3-11, 3-11).
Cyprian Asamoah – Flemming Sunn, 3-0 (11-9, 12-10, 11-3).
Carsten Egeholt – Torben Rasmussen, 3-0 (12-10, 11-7, 11-4).

Søndag den 7. oktober 2007 kl. 10.00 i Hollænderhallen
Dragør-OB 1-5
Cyprian Asamoah – Morten Hyrup Rasmussen, 3-0 (11-8, 11-6, 11-9).
Carsten Egeholt – Poul Sørensen, 1-3 (11-5, 8-11, 9-11, 8-11).
Sam Oddsheden – Mikael Mattiasson, 0-3 (3-11, 7-11, 6-11).
Hampus Söderlund – Johan Björklund, 1-3 (13-11, 6-11, 4-11, 5-11).
Cyprian Asamoah – Mikael Mattiasson, 2-3 (5-11, 11-5, 10-12, 12-10, 7-11).
Sam Oddsheden – Morten Hyrup Rasmussen, 1-3 (11-6, 14-16, 9-11, 9-11).

Søndag den 25. november 2007 kl. 13.00 i Hollænderhallen
Dragør-BTK 61, Roskilde 1-5
Carsten Egeholt – Christian Larsen, 0-3 (3-11, 10-12 (9-2), 9-11).
Kasper Weinrich Schübeler – He Ke Yi, 0-3 (3-11, 4-11, 6-11).
Cyprian Asamoah – Allan Bentsen, 2-3 (10-12 (10-9), 11-9, 3-11, 11-9, 4-11).
Sam Oddsheden – Kenn Løkkegaard, 3-0 (11-7, 11-9, 11-6).
Carsten Egeholt – Allan Bentsen, 1-3 (7-11, 15-13, 4-11, 8-11).
Cyprian Asamoah – Christian Larsen, 0-3 (6-11, 8-11, 12-14).

Fredag den 7. december 2007 kl. 19.00 i Hollænderhallen
Dragør-Køge Bugt 3-5
Cyprian Asamoah – Frederik Lundquist, 3-1 (11-9, 11-9, 8-11, 11-7).
Hampus Söderlund – Henrik Elofsson, 3-1 (11-6, 11-5, 9-11, 11-6).
Carsten Egeholt – Magnus Wahlgren, 1-3 (11-9, 6-11, 3-11, 8-11).
Sam Oddsheden – Claus Rasmussen, 1-3 (7-11, 10-12, 11-9, 8-11).
Cyprian Asamoah – Magnus Wahlgren, 0-3 (6-11, 9-11, 9-11).
Carsten Egeholt – Frederik Lundquist, 0-3 (9-11, 8-11, 8-11).
Hampus Söderlund – Claus Rasmussen, 3-1 (12-10, 11-5, 8-11, 11-5).
Sam Oddsheden – Henrik Elofsson, 2-3 (14-12, 4-11, 12-14, 11-8, 11-13).

Søndag den 9. december 2007 kl. 13.30 i Hollænderhallen
Dragør-Team Vendia Brønderslev 4-5
Cyprian Asamoah – Daniel Fynsk, 3-0 (11-8, 14-12, 11-7).
Carsten Egeholt – Claus Junge, 3-1 (11-7, 13-15, 11-6, 11-7).
Sam Oddsheden – Rasmus Klein-Døssing, 2-3 (8-11, 11-8, 14-12, 8-11, 8-11 (8-7)).
Hampus Söderlund – Kim Høgsberg, 0-3 (0-11, 5-11, 7-11).
Cyprian Asamoah – Rasmus Klein-Døssing, 3-1 (6-11, 11-6, 11-8, 11-3).
Sam Oddsheden – Daniel Fynsk, 0-3 (4-11, 8-11, 8-11).
Carsten Egeholt – Kim Høgsberg, 2-3 (11-3, 7-11 (5-0), 11-4, 5-11, 7-11).
Hampus Söderlund – Claus Junge, 3-0 (11-2, 11-9, 14-12).
Asamoah/Egeholt – Fynsk/Høgsberg, 1-3 (7-11, 3-11, 11-9, 8-11).

Lørdag den 5. januar 2008 kl. 14.00 i Herfølge-hallen
Køge Bugt-Dragør 5-1
Claus Rasmussen – Cyprian Asamoah, 3-2 (11-6, 9-11, 8-11, 12-10, 11-9).
Frederik Nilsson – Carsten Egeholt, 3-1 (11-6, 8-11, 11-7, 12-10).
Frederik Lundquist – Thomas Ring Petersen, 3-1 (11-7, 11-9, 10-12, 11-4).
Henrik Elofsson – Sam Oddsheden, 1-3 (11-2, 8-11, 3-11, 9-11).
Claus Rasmussen – Thomas Ring Petersen, 3-0 (11-7, 11-6, 11-8).
Frederik Lundquist – Cyprian Asamoah, 3-0 (13-11, 11-7, 13-11).

Søndag den 6. januar 2008 kl. 14.00 på BI-centret i Brønderslev
Team Vendia Brønderslev-Dragør 5-2
Daniel Fynsk – Cyprian Asamoah, 3-1 (11-7, 11-9, 8-11, 11-3).
Morten Knudsen – Thomas Ring Petersen, 3-1 (8-11, 14-12 (7-10), 11-6, 12-10).
Kim Høgsberg – Carsten Egeholt, 3-1 (11-6, 16-14, 5-11, 11-8).
Rasmus Klein-Døssing – Sam Oddsheden, 1-3 (6-11, 11-5, 8-11, 8-11).
Daniel Fynsk – Carsten Egeholt, 3-1 (8-11, 11-6, 16-14, 11-7).
Kim Høgsberg – Cyprian Asamoah, 1-3 (11-9, 6-11, 3-11, 7-11).
Morten Knudsen – Sam Oddsheden, 3-0 (15-13, 11-9, 11-5).

Fredag den 25. januar 2008 kl. 19.00 i Hollænderhallen
Dragør-Hillerød 5-2
Cyprian Asamoah – Huang Hou Yu, 1-3 (11-8, 10-12 (10-8), 4-11, 5-11).
Carsten Egeholt – Martin Christensen, 3-0 (11-8, 11-7, 12-10 (6-10)).
Sam Oddsheden – Wang Wen Jie, 3-1 (11-8, 1-11, 11-8, 11-8).
Kasper Weinrich Schübeler – Henrik Åkesson, 3-2 (9-11, 11-8, 11-8, 10-12, 11-6 (1-4)).
Cyprian Asamoah – Wang Wen Jie, 3-0 (11-7, 11-9, 14-12).
Sam Oddsheden – Huang Hou Yu, 0-3 (3-11, 5-11, 9-11).
Carsten Egeholt – Henrik Åkesson, 3-1 (11-6, 5-11, 12-10, 11-8).
Kasper Weinrich Schübeler – Martin Christensen, 3-0 (11-6, 14-12, 11-4, kampen talte ikke med).

Lørdag den 26. januar 2008 kl. 14.00 i Roskilde-hallerne
BTK 61-Dragør 5-1
Allan Bentsen – Cyprian Asamoah, 3-0 (11-5, 11-8, 20-18).
He Ke Yi – Carsten Egeholt, 3-0 (14-12, 12-10, 11-5).
Christian Larsen – Thomas Ring Petersen, 3-0 (11-6, 11-7, 11-4).
Kenn Løkkegaard – Sam Oddsheden, 0-3 (3-11, 8-11, 9-11).
Allan Bentsen – Thomas Ring Petersen, 3-0 (11-9, 11-5, 12-10 (7-10)).
Christian Larsen – Cyprian Asamoah, 3-1 (10-12, 11-8, 11-8, 11-1).
He Ke Yi – Sam Oddsheden, afbrudt ved 9-4 i første sæt.
Kenn Løkkegaard – Carsten Egeholt, ikke spillet.

Lørdag den 2. februar 2008 kl. 13.00 på Skt. Anna Gades skole i Århus
Sisu/MBK-Dragør 0-5
Torben Rasmussen – Cyprian Asamoah, 0-3 (6-11, 5-11, 9-11).
Tobias Lau – Hampus Söderlund, 1-3 (11-8, 2-11, 8-11, 10-12).
Flemming Sunn – Carsten Egeholt, 1-3 (11-13, 1-11, 13-11, 7-11).
Claus Pedersen – Sam Oddsheden, 1-3 (17-15, 6-11, 11-13, 5-11).
Torben Rasmussen – Carsten Egeholt, 1-3 (8-11, 11-8, 6-11, 9-11).
Flemming Sunn – Cyprian Asamoah, 1-3 (3-11, 11-9, 7-11, 5-11, kampen talte ikke med).

Søndag den 3. februar 2008 kl. 12.00 i OB-hallen i Odense
OB-Dragør 5-1
Mads-Peter Jannings – Cyprian Asamoah, 0-3 (7-11, 6-11, 8-11).
Daniel Reed – Hampus Söderlund, 3-0 (11-5, 12-10, 11-8).
Mikael Mattiasson – Sam Oddsheden, 3-1 (8-11, 11-8, 11-8, 11-8).
Morten Hyrup Rasmussen – Carsten Egeholt, 3-2 (6-11, 11-4, 11-9, 7-11, 11-2).
Mikael Mattiasson – Cyprian Asamoah, Mikael vinder på walkover, Cyprian syg.
Mads-Peter Jannings – Sam Oddsheden, 3-2 (8-11, 11-2, 6-11, 11-7, 12-10 (9-10)).
Daniel Reed – Carsten Egeholt, 0-3 (5-11, 10-12, 10-12, kampen talte ikke med).

Fredag den 15. februar 2008 kl. 19.00 i Hollænderhallen
Dragør-Virum/Sorgenfri 1-5
Cyprian Asamoah – Henrik Vendelbo, 3-0 (11-4, 12-10, 11-4).
Kasper Weinrich Schübeler – David Hindersson, 0-3 (5-11, 9-11 (7-0), 11-9, 7-11).
Carsten Egeholt – Martin Bremer, 1-3 (11-9, 8-11 (7-4), 12-14 (12-11), 3-11).
Sam Oddsheden – Lars Hauth, 2-3 (11-9, 11-6, 4-11, 9-11, 6-11).
Cyprian Asamoah – Martin Bremer, 1-3 (6-11, 12-10, 6-11, 9-11).
Carsten Egeholt – Henrik Vendelbo, 2-3 (12-10 (10-3), 7-11, 8-11, 11-6, 10-12 (10-8)).
Kasper Weinrich Schübeler – Lars Hauth, 1-1 (2-11, 11-5, kampen afbrudt).

Elitedivisionen 2007-2008 (slutstilling, grundspil):
BTK 61, Roskilde 14 sejre – 0 nederlag – score 70-17 – point 42
Køge Bugt 10 sejre – 4 nederlag – score 62-33 – point 32
OB 9 sejre – 5 nederlag – score 56-44 – point 25
Team Vendia Brønderslev 8 sejre – 6 nederlag – score 50-46 – point 23
Hillerød 7 sejre – 7 nederlag – score 49-53 – point 19
Dragør 4 sejre – 10 nederlag – score 36-57 – point 12
Virum-Sorgenfri 2 sejre – 12 nederlag – score 32-63- point 8
Sisu/MBK 2 sejre – 12 nederlag – score 24-66 – point 7

DM-kvartfinale
1. kamp (bedst af tre kampe)
Søndag den 2. marts 2008 kl. 17.30 i Hollænderhallen
Dragør-OB 4-5
Cyprian Asamoah – Mikael Mattiasson, 2-3 (1-11, 12-10, 12-10, 7-11, 9-11 (7-4)).
Carsten Egeholt – Morten Hyrup Rasmussen, 2-3 (11-6, 9-11, 8-11, 11-8, 7-11 (6-4)).
Sam Oddsheden – Johan Björklund, 3-0 (11-5, 11-7, 11-7).
Hampus Söderlund – Poul Sørensen, 3-2 (6-11, 11-9, 12-10, 6-11, 11-9).
Cyprian Asamoah – Johan Björklund, 3-2 (11-8, 5-11, 7-11, 11-1, 14-12).
Sam Oddsheden – Mikael Mattiasson, 1-3 (10-12, 11-9, 7-11, 6-11).
Carsten Egeholt – Poul Sørensen, 3-2 (9-11, 11-9, 11-13 (10-8), 11-8, 11-4).
Hampus Söderlund – Morten Hyrup Rasmussen, 1-3 (9-11, 8-11, 11-9, 5-11).
Cyprian/Hampus – Hyrup/Mattiasson, 2-3 (5-11, 11-9, 8-11, 11-9, 5-11).

2. kamp (bedst af tre kampe)
Fredag den 7. marts 2008 kl. 19.00 i Odense Idrætshal
OB-Dragør 5-4
Mikael Mattiasson – Cyprian Asamoah, 3-0 (16-14, 11-5, 12-10).
Poul Sørensen – Carsten Egeholt, 0-3 (9-11, 4-11, 5-11).
Mads-Peter Jannings – Sam Oddsheden, 3-1 (8-11, 11-9, 11-5, 11-8).
Morten Hyrup Rasmussen – Kasper Weinrich Schübeler, 3-1 (9-11, 11-6, 11-6, 12-10).
Mikael Mattiasson – Sam Oddsheden, 3-2 (11-9, 8-11, 11-9, 9-11, 11-7 (6-7)).
Mads-Peter Jannings – Cyprian Asamoah, 1-3 (3-11, 11-5, 6-11, 5-11).
Poul Sørensen – Kasper Weinrich Schübeler, 2-3 (11-6, 8-11, 10-12, 12-10, 8-11).
Morten Hyrup Rasmussen – Carsten Egeholt, 2-3 (11-6, 3-11, 7-11, 11-5, 10-12). loop igen mod Morten Hyrup Rasmussen (0.28 min.): https://www.youtube.com/watch?v=KW77WQmH3b4
Mattiasson/Hyrup Rasmussen – Asamoah/Egeholt, 2-1 (7-11, 11-3, 14-12, hvorefter Cyprian sparkede til bordet og blev diskvalificeret. Kort forinden havde dommer Preben Søndergaard dømt fejlserv på Cyprian for første gang i kampen og uden varsel ved stillingen 10-10).
OB er dermed klar til semifinalerne.