Sæson 1979-80 (Gladsaxe)

Spillede på Juniordivisionsholdet sammen med Jan Højbjerg Nielsen, Carsten Jensen, Ole Krogh, Henrik O. Jensen, Carsten Juul Nielsen, Morten Weirauch, Henrik Angermann, Thomas Kruse og Henrik Bak Petersen.
13/10-79: OBCs stævne, Odense
I junior A single tabte jeg i puljen til Jimmy Sørensen, BTK 61. I junior A double nåede Ole Krogh og jeg til semifinalen, hvor vi tabte til Jim Knudsen/Torben Larsen, Esbjerg med 1-2 (19-21, 21-6, 12-21).
I herre klasse II vandt jeg i kvartfinalen over Jan Harkamp, Ballerup med 2-1 (21-19 i afgørende sæt). I semifinalen skulle jeg have mødt en spiller fra Randers Freja, men jeg måtte trække mig fra kampen, da vi/klubben skulle nå et tog hjem.

24-25/11-79: Hørning BTKs stævne
I herre klasse I vandt jeg efter puljen over Charlotte Polk, Bo Mølholm, Vilhelm Wedel Wedelsborg i nævnte rækkefølge for at nå semifinalen. Her skulle jeg møde Finn Larsen, Ribe. Jeg tabte første sæt, vandt andet sæt og var bagud med 8-15 i 3.- og afgørende sæt, inden jeg fik vendt kampen og vundet sættet med 21-18. I finalen mødte jeg Henrik Elsborg, MK 31, der i sin semifinale havde vundet klart over Finn Jacobsen, Kildeskoven.
Jeg vandt første sæt med 21-18, tabte andet med 6-21, og kom bagud med 11-14 i 3.- og afgørende sæt, hvor efter jeg kom foran med 20-14 og vandt med 21-16.
I herredouble tabte jeg sammen med Jan H. Nielsen til Vilhelm Wedel Wedelsborg og Jimmy Sørensen, BTK 61 efter at have haft adskillige matchbolde.
I herre junior A vandt jeg efter puljen over Kim Jensen, Esbjerg og Jan Harkamp, Ballerup, inden jeg i kvartfinalen tabte til Michael Daugård, Brønshøj.

27-30/12-79: Ungdoms-landskampe, National Sportscentre Papenthal, Arnhem, Holland
Udtaget sammen med Henrik Elsborg, MK 31, Claus Andersen, Helsingør, Claus Oxfeldt, BTK 61, Jan Hågensen, Hasle og Finn Jacobsen, Kildeskoven.
(Se enkelt-resultaterne under “ungdoms-landskampe”.)

16-17/2-80: Stævne i Gladsaxe Sportshal

Billedet nederst på siden er fra Gladsaxe Bladet, februar 1980.
Marts/april 1980: Klubmester i junior single (foran Henrik O. Jensen og Jan H. Nielsen) og i herre senior double (sammen med Lars Breidahl) i Gladsaxe BTK. Jeg blev nr. 4 i senior A single.

Flere opdateringer på vej.

Carsten Egeholt i sæson 1980-81