Sæson 1979-1980 (Gladsaxe)

Spillede på Juniordivisionsholdet sammen med Jan Højbjerg Nielsen, Carsten Jensen, Ole Krogh, Henrik O. Jensen, Carsten Juul Nielsen, Morten Weirauch, Henrik Angermann, Thomas Kruse og Henrik Bak Petersen.

13/10-79: OBC’s stævne, Odense
I junior A single tabte jeg i puljen til Jimmy Sørensen, BTK 61. I junior A double nåede Ole Krogh og jeg til semifinalen, hvor vi tabte til Jim Knudsen/Torben Larsen, Esbjerg med 1-2 (19-21, 21-6, 12-21).
I herre klasse II vandt jeg i kvartfinalen over Jan Harkamp, Ballerup med 2-1 (21-19 i afgørende sæt). I semifinalen skulle jeg have mødt en spiller fra Randers Freja, men jeg måtte trække mig fra kampen, da vi/klubben skulle nå et tog hjem.

24-25/11-79: Hørning BTKs stævne
I herre klasse I vandt jeg efter puljen over Charlotte Polk, Bo Mølholm, Vilhelm Wedel Wedelsborg i nævnte rækkefølge for at nå semifinalen. Her skulle jeg møde Finn Larsen, Ribe. Jeg tabte første sæt, vandt andet sæt og var bagud med 8-15 i 3.- og afgørende sæt, inden jeg fik vendt kampen og vundet sættet med 21-18. I finalen mødte jeg Henrik Elsborg, MK 31, der i sin semifinale havde vundet klart over Finn Jacobsen, Kildeskoven.
Jeg vandt første sæt med 21-18, tabte andet med 6-21, og kom bagud med 11-14 i 3.- og afgørende sæt, hvor efter jeg kom foran med 20-14 og vandt med 21-16.
I herredouble tabte jeg sammen med Jan H. Nielsen til Vilhelm Wedel Wedelsborg og Jimmy Sørensen, BTK 61 efter at have haft adskillige matchbolde.
I herre junior A vandt jeg efter puljen over Kim Jensen, Esbjerg og Jan Harkamp, Ballerup, inden jeg i kvartfinalen tabte til Michael Daugård, Brønshøj.

27-30/12-79: Ungdoms-landskampe, National Sportscentre Papenthal, Arnhem, Holland
Udtaget sammen med Henrik Elsborg, MK 31, Claus Andersen, Helsingør, Claus Oxfeldt, BTK 61, Jan Hågensen, Hasle og Finn Jacobsen, Kildeskoven.
(Se enkelt-resultaterne under “ungdoms-landskampe”.)

16-17/2-80: Stævne i Gladsaxe Sportshal
Billedet er fra Gladsaxe Bladet, februar 1980.

Carsten Egeholt i sæson 1980-81

Marts/april 1980: Klubmester i junior single (foran Henrik O. Jensen og Jan H. Nielsen) og i herre senior double (sammen med Lars Breidahl) i Gladsaxe BTK. Jeg blev nr. 4 i senior A single.