Grusomt klar til Danish Open

Indlæg på DBTUs debatside den 11/10-2004:

Disse linjer skrives i toget på vej hjem fra en forrygende weekend i det sydtyske. Og de skrives grundet højt humør på trods af en voldsom forkølelse, som bare ikke vil forlade mit system.
Jeg vil bare lige på denne måde orientere om min udtagelse til Danish Open, hvis der skulle være nogen, der kunne finde på at være lige så flabede som min ”ven” Lars Hauth, der vel aldrig har været sjovere, end han er nu. Der er dem, som har ment, at han er grå og kedelig, men det passer bestemt ikke. Han sendte mig i sidste uge en mail med ordlyden:
”hi hi hi ha ha ha, jeg vidste ikke, at de var begyndt at skrive dommerne med på deltagerlisten. Hvilken kamp skal du dømme?”
Ja, ja, Hauth, dejligt at høre fra dig.
Nu skal det retfærdigvis (ikke mindst for landstræneren) siges, at jeg ”kun” er udtaget i 4. kategori, hvilket betyder, at der ikke bliver nogen betalt overnatning på Hotel Chr. X for mig. Ej heller en betalt deltagelse. Ej heller den ære det ville være at spille i DBTU’s landholdstrøje er mig forundt. Jeg deltager med andre ord totalt på egen regning, hvilket betyder, at jeg betaler 100 Euro for at deltage, spiller i mit eget tøj samt medbringer sovepose og forsøger at finde et vandrehjem i smilets by, for det er jo i bund og grund det, vi skal huske, nemlig at smile.
Og Hauth, det gjorde jeg selvfølgelig også, da jeg fik din mail.
Jeg er stolt af at have fået tilbuddet om at deltage, hvilket jeg i øvrigt ved nærmere eftertanke kun finder rimeligt. Vi er 17 danske herrespillere ved stævnet. Kun jeg selv og min doublemakker Aron Wenzel (med mindst lige så skarpe returer, citat Torsten Hævdholm), er udtaget helt uden for kategori, som Jørgen Leth nok vil beskrive det, hvis han fik chancen.
Men nu er det så, at selvtilliden for alvor har fået tag i mig efter en hård weekend i Tyskland med tre holdkampe, som bød på fem singlesejre på stribe endda trods ufrivilligt at have misset et par træningspas i ugen grundet feber og influenza. Måske var det mailen fra Hauth, der fik det værste frem i mig.
Som 7. mand i storklubben Fulda Maberzell, der er favorit til at vinde 2. Bundesliga Syd, spiller jeg nogle gange i nederste parkryds på førsteholdet og nogle gange som 1. mand på andetholdet i Regionalliga Süd West. Denne weekends fire sejre i øverste parkryds i Regionalligaen betyder, at kvoten nu står på 5-1 (kun nederlag til Jindrich Pansky, der i øvrigt er meget ældre end jeg selv). I 2. Bundesliga er jeg ubesejret (Ok, jeg har bare spillet én kamp).
Så til Hauth og for den sags skyld alle andre interesserede. Bare rolig, jeg er klar til Danish Open, ikke mindst psykisk!
Og jeg tør slet ikke tænke på, hvis jeg skulle gå hen og blive helt rask!
Jeg synes bare lige, at I skulle vide det.
Og så er der nok nogle, som vil mene, at det er sindssygt af mig at bruge 100 Euro på at deltage. Men som jeg har det i skrivende stund, så betyder det intet, for der er jo gode præmiepenge ved stævnet…tra la la la la…

Med sportslig hilsen og ønsket om et rigtigt godt Danish Open til alle (også dommerne)
Carsten Egeholt (DM-bronzevinder i herresingle fra i år)

P.S.: Og når jeg nu er i gang, så vil jeg da lige benytte lejligheden til at gøre interesserede sponsorer opmærksom på, at der stadig er ledig plads på min trøje.